Gouden Microscoop

Student-onderzoeker zijn is een enorm leerrijke en unieke ervaring die jouw zomer of academiejaar een trapje hoger heeft getild. Maar dit alles zou niet mogelijk geweest zijn zonder de inzet en begeleiding van onze geweldige promotoren die zich hiervoor gemotiveerd hebben. Daarom vinden wij dat niet alleen ere toekomt aan de beste student-onderzoeker van het jaar, maar dat ook een begeleidende promotor in de bloemetjes gezet mag worden en dit met het winnen van een gouden microscoop.

Deadline: Maandag 17 april

Vind jij dat jouw promotor deze prijs verdient omwille van zijn aanstekelijke enthousiasme, zijn stiptheid, zijn professionaliteit, zijn kennis over het vak, … Laat jouw promotor dan zeker kans maken op het winnen van deze gouden microscoop door een tekstje te schrijven over de topkwaliteiten van jouw begeleider (circa 500 woorden) en mail dit naar info@studentonderzoeker.be met als onderwerp “Gouden Microscoop” en wie weet zal deze grote eer tijdens het symposium aan hem of haar worden toegekend!

Wetenschappelijke groetjes,
Het LVSO-team

Leave a Reply

Your email address will not be published.