Aanvraagprocedure

Aanvraagprocedure

Registreren kan tot de dag voor de start van het nieuwe academiejaar, maar neem zeker wel op tijd contact met je prof op!

Aanvraagprocedure in Leuven

Het statuut kan vanaf 1 maart 2017 aangevraagd worden. Hiervoor onderneemt de student de volgende stappen in de aangegeven volgorde:

  • Een stageplaats kiezen. Men kan een stageplaats kiezen uit deze lijst of men kan op eigen initiatief een stageplaats zoeken die niet in de lijst voorkomt. Deze lijst kan na 1 maart nog aangevuld worden met nieuwe projecten; zij zullen aan het einde van de lijst toegevoegd worden. De student bezoekt de stageplaats. Tijdens dat bezoek wordt nagegaan of de stageplaats nog vrij is wanneer de student vrij is en worden concrete afspraken i.v.m. het verloop van de stage gemaakt.
  • Nadat men een stageplaats gevonden heeft, registreert de student zich. De uiterlijke inschrijvingsdatum is 25 september 2017. Alleen voor studenten seksuologie is de uiterste inschrijvingsdatum 17 oktober 2017 om 24u00. Na deze deadline zijn geen inschrijvingen meer mogelijk. De student wordt via e-mail verwittigd dat de registratie goed verlopen is.
  • Indien men in de junizittijd geslaagd is voor alle opleidingsonderdelen die opgenomen werden in het studieprogramma van het betreffende academiejaar, mag men beginnen met het onderzoek. Indien men niet voor alles geslaagd is, moet men contact opnemen met Prof. Ludwig Missiaen.

Wanneer men het statuut van student-onderzoeker heeft en het volgende academiejaar opnieuw onderzoek wil doen, dan moet men zich opnieuw registreren.

Alle geregistreerde student-onderzoekers zijn gedekt door een verzekering.

Studenten die zich geregistreerd hebben maar uiteindelijk toch geen onderzoek doen, moeten dit melden aan Prof. Ludwig Missiaen ten laatste op 25 september 2017.

Dit artikel is geschreven door Prof. Missiaen.

Aanvraagprocedure in Kortrijk

Het statuut kan vanaf 1 maart 2017 aangevraagd worden. Studenten contacteren hiervoor Prof. Simon De Meyer.

Studenten die tijdens het academiejaar 2017-2018 in Leuven zullen studeren, moeten zich ook registreren via deze link, onafhankelijk of het onderzoek in Leuven dan wel in Kortrijk zal uitgevoerd worden.

Alle geregistreerde student-onderzoekers zijn gedekt door een verzekering.

Studenten die zich geregistreerd hebben maar uiteindelijk toch geen onderzoek doen, moeten dit melden aan Prof. Simon De Meyer en aan Prof. Ludwig Missiaen ten laatste op 25 september 2017.

Dit artikel is geschreven door Prof. Missiaen.