BAEF: Research in the U.S.A.


The Belgian American Educational Foundation biedt Belgen beurzen aan voor o.a. onderzoek of MBA opleidingen.

Wie net een bachelordiploma behaalde en graag een jaar onderzoek in de VS wil gaan doen alvorens eerste of tweede master aan te vatten, kan een beursaanvraag voor “Fellowships for Master’s level Research in the U.S.A. during 2021-2022” indienen bij BAEF voor 31 oktober 2020.   We raden u aan van zeker de website www.baef.be te bezoeken voor meer informatie.

Op 8 oktober 2020 geeft de Faculteit Geneeskunde een online infosessie over BAEF. Meld je snel aan via dit webformulier

Dit bericht richt zich in de eerste plaats naar de student-onderzoekers en uiteraard is steun van een professor van de K.U.Leuven noodzakelijk voor het welslagen van deze aanvraag. De huidige student-onderzoekers kunnen zeker bij hun promotor/onderzoeksgroep terecht om te polsen naar eventuele contacten met onderzoekscentra in de VS en steun te vragen voor referentiebrieven.