Infosessie statuut student-onderzoeker

*UPDATE* Hier kan je de presentatie zoals getoond op de infosessie downloaden, indien je er die avond niet bij kon zijn.

 

Ook dit jaar zal opnieuw de infosessie plaatsvinden waarin we jullie alle informatie meegeven die jullie nodig hebben om een student-onderzoeker te worden.

28 Februari om 18:15 kun je in GA2 alles te weten komen over wat studentenonderzoek is, hoe je je inschrijft en wat het statuut student-onderzoeker allemaal inhoudt.

Sommige studentonderzoekers (farmacie, geneeskunde, biomedische wetenschappen) zullen ook praten over hun studentenonderzoek en als afsluiting zal een honoursstudent het honoursprogramma toelichten.

Na afloop kun je genieten van een drankje en kun je al je vragen kwijt bij de leden van de LVSO en andere studentonderzoekers.

Studentenonderzoek geeft je de mogelijkheid om zelf onderzoek uit te voeren of mee te helpen met een onderzoek van UZ Leuven zelf. Dit is een unieke kans voor studenten die geïnteresseerd zijn in onderzoek om praktische ervaring op te doen en samen te werken met professionals. Het statuut student-onderzoeker kan aangevraagd worden door studenten geneeskunde, biomedische wetenschappen, farmacie, kinesietherapie en revalidatiewetenschappen, tandheelkunde, seksuologie en logopedische en audiologische wetenschappen.

Als dit jou aanspreekt, kom dan zeker donderdag 28 februari om 18:15 naar GA2.